| Feya Afwa Official Belog |
Wow gempak habis Konsert Aizat Hamdan
Saturday, 9 November 2013 • 23:35 • 0 comments


 aizat, aweera, daichi

Assalamualaikum..hello guys.
entry hri ni nak ceta sikit konsert gempak celcom dan ada party sekali. Memg seronok sgt bab kita bole pilih  dan vote nak party impian korang macam mana. Parti impian korang tu juga didatang  bersama-sama dengan persembahan antarabangsa dan tempatan dari Jepun Daichi Beatbox superstar, Aizat Amdan, EleColdxHot dan Synth-rock band frontman Aweera! Uhuhu so excited kan hahahaha.. 









PASTFUTURE
The star owner
Bounjour Alls ! you came to my blog!
The place where I keep my memories.
I hope you enjoy the journey through my adventures and do not leave without comment ^^!. Do follow me if you fall in love with my blog lol :P. Be nice to me, if you want me to be nice to you.

I'm Bored -.- Me know me cute :p wowowowowowo weeeee =.=

Jom buat bisnes bersama saya :)
Income masyuk!!!

TALKIE TALKING

"
"
FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Saya Nak Topap Free by AzizSafian.com
  • Anniversary Giveaway by Anadiera
  • November Giveaway by Cik Yaya.
  • I want freedom!!!!
  • Change again!!!
  • Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot
  • GA October by Emas Putih
  • Giveaway Jom Menang
  • The Heirs (The One Who Wants To Wear The Crown, Be...
  • New step :)

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog:Me
    Best view:Google Chrome
    Others:(♥♥)