| Feya Afwa Official Belog |
I want freedom!!!!
Friday, 1 November 2013 • 22:06 • 5 comments
Assalamualaikum wbt..



nak start mukadimah pe ek??? aduh byk sgt fkir hentam je la start cmne.

Hah tgok tajuk entry tu, benda tu yg aku nak sgt skg. Aku dah bosan duduk rumah xda wat apa.

Jadi aku perlu out from this house and start a new life and new routine. Aku dah bosaaaannnn!!!!!!!!!!!

Duduk kat rumah paling2 kena marah je, mnyampah tol..sakit hati.. ehh gerammmnyeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!

Tgok la lau aku dah xde kat rumah baru korg tau huh....

Hmm apa nak ckp lgi hahahaha.. adoi x tau la.. bab kat rumah ni boring sgt..

selalu entry msti pendek2 je... em k la,, nak stop dulu.. pening lak kpla ni hahaha.. k see u next entry pye2 :)



Sincerely.
Miss Feya




PASTFUTURE
The star owner
Bounjour Alls ! you came to my blog!
The place where I keep my memories.
I hope you enjoy the journey through my adventures and do not leave without comment ^^!. Do follow me if you fall in love with my blog lol :P. Be nice to me, if you want me to be nice to you.

I'm Bored -.- Me know me cute :p wowowowowowo weeeee =.=

Jom buat bisnes bersama saya :)
Income masyuk!!!

TALKIE TALKING

"
"
FOLLOWERS


UPDATE STATUS

>> Blogskin baru
date : NOW
at:10 am


>> Awok comel sangat
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Change again!!!
  • Mondaylicious Giveaway by Liendot & Shimot
  • GA October by Emas Putih
  • Giveaway Jom Menang
  • The Heirs (The One Who Wants To Wear The Crown, Be...
  • New step :)

  • CREDIT SECTION

    Coding basecode by: Afiqah
    Edit template by: Izyanyancinnamon
    Owner blog:Me
    Best view:Google Chrome
    Others:(♥♥)